Kronthaler Westwood fsh S23 160

bez drame u shoppingu

5 darova koji će se svidjeti i najzahtjevnijima

tekst: NIKOLINA KRZNAR / SPONZORIRANI SADRŽAJ
fotografija: IMAXtree

Ako niste od onih koji kupuju darove mjesec dana unaprijed i odjednom vas je uhvatila panika – nema razloga za dramu jer su rješenja na dohvat ruke – odnosno na klik od vas. 

Bez obzira na to tražite li poklon za najbolju prijateljicu, mamu ili pak kolegicu s posla čiji ste ovogodišnji Secret Santa – pronašli smo prijedloge baš za svaki tip osobe jer nitko ne može ostati ravnodušan na maštovito upakirane mirisne i njegujuće poslastice, a osobito kada se radi o francuskom brendu L’Occitane.

S obzirom na to da je ova godina bila obilježena važnim razgovorima o klimatskim promjenama i održivosti, i naši prioriteti su se promijenili pa kod odabira darova pazimo na to da su oni praktični, da neće samo skupljati prašinu na polici ili biti zaboravljeni, već svakodnevno korišteni. U takav tip darova svakako ulaze poklon setovi, a kada se radi o limitiranim izdanjima – još su slađi! Još jedna prednost poklon setova je i ta što dolaze u poklon kutijama koje bi bila prava šteta omotati ukrasnim papirom jer su toliko prekrasne, a istovremeno – nakon što iskoristimo proizvode – mogu ostati u funkciji ukrasne kutije koju ćemo rado izložiti u svom domu.

L’Occitane je sve to imao na umu: na novim blagdanskim pakiranjima uštedili su 57 tona materijala u usporedbi s prošlom godinom, čime je emisija stakleničkih plinova smanjena za 70 posto. Za ekološki osviještene odličan odabir će biti i limitirana izdanja krema za ruke čije su ambalaže izrađene od 95 posto recikliranog aluminija i u potpunosti se mogu reciklirati. A o blagdanskim kolekcijama francuskog brenda ne treba mnogo govoriti – kada vidite te slatke paketiće sve će vam biti jasno. 

Donosimo pet prijedloga za pet tipova osoba u vašem životu s kojima ćete im sigurno uljepšati blagdane, ali i dane nakon u kojima će uživati u mirisnim i nježnim proizvodima francuskog brenda. 

POKLON-SET BADEM

Bademovo ulje za tuširanje 250 ml & Bademovo koncentrirano mlijeko 100 ml
Provjerite kolekciju BADEM

ZA NAJNJEŽNIJU OSOBU

Beauty proizvodi s bademom ugodnog su i blagog mirisa, a bademovo ulje jedno je od najpopularnijih jer čini kožu mekom, hidratizira je i brzo se upija. S obzirom na to da su proizvodi s bademom jako nježni, pogodni su za sve tipove kože. Paket u kojem su bademovo koncentrirano mlijeko i ulje za tuširanje tako će biti idealni za one koji ne vole intenzivne mirise, a u potrazi su za nježnim preparatima. 

ZA ZNATIŽELJNE

Iako se ne pojavljuje toliko često kao hero sastojak beauty proizvoda, ekstrakt zelenog kestena je bogat vitaminom C, B kompleksom te mineralima, a pronašli smo ga u neodoljivoj limitiranoj kolekciji. Biramo paket u kojem se nalaze njegujuća krema za ruke te krema za tuširanje, ali i poseban čaj Christmas Symphony s aromom pečene jabuke i sočnih bobica.

NJEGUJUĆI ZELENI KESTEN

Krema za tuširanje Karite - Zeleni kesten 250 ml & Krema za ruke Karite - Zeleni kesten 150 ml & Harissa čaj Christams Symphony
Provjerite kolekciju KARITE - ZELENI KESTEN

POKLON-SET NEROLI INTENSE

Gel za tuširanje & mlijeko za tijelo & krema za ruke Néroli & Orchidée Eau Intense
Provjerite kolekciju NEROLI & ORCHIDEE

ZA LJUBITELJE PARFEMA

Neroli i orhideja omiljene su note brojnim parfumerima pa će za osobu koja obožava mirisne proizvode najbolji odabir biti neodoljivo citrusno-cvjetni paket Néroli & Orchidée Eau Intense. U njemu se nalaze gel za tuširanjemlijeko za tijelo i krema za ruke.

ZA BEAUTY ENTUZIJASTE

Ako imate osobu koja najviše od svega voli svoju beauty rutinu i vrijeme za sebe, iznenadite je s njegujućim paketom – nagrađivanim boosterom za noćnu njegu i eteričnom vodicom za lice Immortelle. Hero sastojak je dobro nam poznato smilje koje umiruje kožu i ima anti-age učinak.

POKLON-SET IMMORTELLE RESET

Booster za noćnu njegu lica Immortelle Reset i Eterična vodica za lice Immortelle
Provjerite kolekciju IMMORTELLE

POKLON-SET CAP CEDRAT

Gel za tuširanje & balzam nakon brijanja Cap Cedrat
Provjerite kolekciju CAP CEDRAT

ZA NJEGA

Uz suptilan i ugodan miris, muškarce će oduševiti njegujući proizvodi koji hidratiziraju i umiruju kožu. Za one koji vole svjež miris, odaberite paket Cap Cedrat – balzam nakon brijanja i gel za tuširanje s energizirajućim eteričnim uljem cedrata kao glavnim sastojkom. 

4