Argentum (4)

nakit kao poruka

Posebni komadi koji se nose sa stavom

tekst: LEA LADIŠIĆ / SPONZORIRANI SADRŽAJ
fotografije: PRESS

Ne podcjenjujte snagu koju ima nakit – dok nosimo omiljeni komad, osjećamo se samopouzdano, snažno i autentično, pa smo zbog toga na kraju godine provjerili nove linije nakita koje bismo voljeli uključiti u svoju kolekciju.

Nakit koji nosimo često otkriva o nama i više nego što možemo zamisliti. Znamo da su odjeća i modni dodaci važan dio neverbalne komunikacije i odraz naše osobnosti, a izbor nakita gotovo uvijek nosi posebnu težinu i značenje. 

Iz tog razloga, on se uvijek pomno odabire i kombinira. Za razliku od ostalih modnih komada i dodataka, nakit je jedini koji nosi sentimentalnu vrijednost i uspomene – podsjeća na drage osobe, dostignuća, sretne, pa i tužne trenutke koji su nas obilježili. 

Bilo je da je riječ o ogrlici koju ste dobili za rođendan ili prstenu koji je došao u nasljeđe, nakit osim svoje estetske funkcije dolazi kao podsjetnik na posebni dio našeg života, što ga u suštini čini dragocjenim i jedinstvenim dijelom našeg modnog izričaja.

Bez obzira na generaciju kojoj pripadate, stil koji njegujete ili životne preferencije koje imate, s nakitom se pokazuje svoj stav, a time se u novoj kolekciji vodi i Argentum koji je predstavio kampanju “Pokaži se”. 

Uz prave komade nakita možemo se osjećati odvažno, nesputano, samopouzdano i možemo pokazati svoj stav i snagu. Uz nakit iz Argentuma – zlatne ili srebrne ogrlice, statement prstenje i naušnice te narukvice koje najbolje izgledaju kada se nose u nizu, na (manje ili više) suptilan način pokazujemo želje i ambicije, a istovremeno s njim stvaramo nove uspomene. Pritom, odbacujemo klasična pravila koja se odnose na kombiniranje nakita i stvaramo vlastita, neovisno o prilici ili dobu dana. Za kraj još jedne godine, pokazujemo se kroz ove komade nakita koje smo pronašli u novoj Argentum ponudi.

Argentum (8)
Argentum (5)
sponzorirani sadržaj nastao u suradnji